A vosotros, que acabáis o estáis a punto de ser madres y padres. Que os estáis preparando para la llegada de esta criatura que os cambiará la vida. Que habéis hecho formaciones, compras, conversaciones sobre mil y un temas para tomar las mejores decisiones,…
Os ofrezco un tiempo
- Para informaros y pensar qué relación vais a tener con las pantallas y las redes cuando llegue, o ahora que ya tenéis el bebé
- Para que os podáis plantear qué régimen digital adoptáis para que la criatura tenga cabida en vuestra vida
- Para que podáis promover conductas saludables
- Para resolver dudas como: ¿Es bueno tener la tele encendida, o mirar el móvil mientras la criatura está tomando el pecho? Es compatible hacer colecho con el bebé y ver series en la cama? ¿A qué edad se le puede poner una pantalla delante? ¿Hay estudios científicos que avalen que las pantallas hacen daño? ¿Qué es esto del “sharenting” o el “phubbing”? ¿Cómo evitarlo?
Más información en mi libro: “De 0 a 3, ¿nada de pantallas?” Editorial OCTAEDRO
INSCRIPCIONES: info@annaramis.cat
A vosaltres, que acabeu o esteu a punt de ser mares i pares, que us esteu preparant per a l’arribada d’aquesta criatura que us canviarà la vida, que heu fet formacions, compres, converses sobre mil i un temes per prendre les millors decisions…Us ofereixo un temps
- Per informar-vos i pensar quina relació voldreu tenir amb les pantalles i les xarxes quan el vostre nadó arribi.
- Perquè us plantegeu ja des d’ara quin règim digital adopteu perquè la criatura tingui cabuda!
- Per resoldrem dubtes com: És bo tenir la tele encesa, o mirar el mòbil mentre la criatura està prenent el pit? És compatible fer collit amb el nadó i veure sèries al llit? A quina edat li poden posar una pantalla al davant? Hi ha estudis científics que avalin això que les pantalles fan mal? Què és això del “sharenting” o el “phubbing”? Com evitar-ho?
Més informació al meu llibre “De 0a 3, res de pantalles?” d’editorial EUMO
inscripcions a info@annaramis.cat