De qui he après?

  • Sóc membre d’un conjunt de persones molt especials: La Promoció U de l’escola Pere Vergés (Garbí) de Badalona. La meva escolaritat transcorreguda molt feliçment en aquesta escola em va marcar profundament.
  • Em vaig formar com a mestra a l’escola de mestres Blanquerna de la URL. L’esperit de treballa rigorós i en grup el vaig aprendre dels companys i dels bons professors que vaig tenir-hi. Especialment recordo la Àngels Riera.
  • Em vaig fer com a mestra a l’escola ACIS Artur Martorell, on vaig aprendre a valorar tothom de la comunitat educativa. La directora, la Carme Boldú de qui recordo moltes advertències per millorar el meu català i la gestió d’aula va ser clau per a mi.
  • La formació com a pedagoga la vaig fer amb professors molt bons a la facultat de Pedagogia de la UB. Recordo molt vivament la gosadia pedagògica de la Juana M Sancho.
  • Vaig tenir l’honor de treballar molts anys al departament pedagògic del Secretariat de les Escoles cristianes de Catalunya: una autèntica universitat de pedagogia a nivell organitzatiu, didàctic, legislatiu…i humà. Els meus caps i mestres en treball incansablement, en saber parlar en públic, en elaborar documents entenedors, en estar al servei de les escoles més humils van ser en Francesc Riu i la Pilar Ferreiros.
  • El punt d’inflexió que em va permetre obrir-me al col.lectiu dels pares i les mares va ser el programa FEAC (Família/Escola , Acció Compartida), un treball en equip, al servei de gairebé 10.000 persones que em va suposar impartir molts cursos de formació i conèixer molta gent (mestres i pares) fabulosos. Els meus mestres en aquest programa van ser en Joaquín G de Dios i la Carme Thió.
  • Gràcies a la confiança que em va fer la Fundació Bofill vaig ser elaboradora i formadora d’algunes parts del programa Créixer en Família de la Generalitat. El contacte amb altres professionals que es dediquen a les famílies des de l’àmbit social o psicològic ha estat molt enriquidor per a mi. Han estat claus per a mi la Teresa Climent i la Roser Argemí, treballadores incansables, sempre encantadores.
  • Cada cinc o sis anys he tingut necessitat de tornar a ser alumna i he fet alguns estudis de postgrau i màster. El d’Educació en valors i Ciutadania de la UB amb la Xus Martín i en Josep M Puig va ser clau per a mi, tant pels coneixements adquirits com per la xarxa de relacions i per poder tenir-los com a testimonis de recerca humanista.
  • Em deixo moltes experiències laborals i formatives i persones fabuloses que he trobat arreu. Us ho ben asseguro, els agraeixo sincerament cada anècdota, cada aprenentatge, cada riure junts… Per això segueixo!
  • Tampoc esmento els meus mestres de paper: les lectures fets, els autors de qui m’he nodrit.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »