Calculo que a sis anys ja sabia llegir.
Als set, després de fer la primera comunió, vaig canviar d’escola.
A l’escola Pere Vergés de la Conreria (any 1968) cada dia, cada dia fèiem biblioteca: és a dir: llegíem!!!
Recordo la fal.lera per llegir: amagar el llibre sota la taula a hora de classe per seguir la lectura, amagar-me fora de l’aula o als jardins de l’escola per no deixar de llegir, intentar repetir del càrrec de bibliotecària tantes vegades com era possible per estar a la biblioteca (preciosa) que teníem a l’escola. Fins a arribar a estar castigada per “massa llegir”!
Aquest any doncs, es pot dir que fa 50 anys que sóc lectora.
Una lectora feliç.
Una persona feliç gràcies a ser lectora.
Molt feliç
Aquest article és el meu homenatge/ agraïment als meus pares i la meva escola per haver-me inoculat aquest virus vital!!

I un agraïment als llibres, col·leccions, autors que em van abduir al món dels llibres:
La família Hollister, Babar l’elefant, Los 5, l’enciclopèdia Salvat “El mundo de los niños“, Jim Botton y Lucas el maquinista, el Capitan Nemo, Mowgli
Michael Ende, Enid Blyton, Julio Verne, José Luis Martín Vigil, Zane Grey, Pearl S. Buck, Neruda, …
I tants i tants altres (que durant anys vaig anotar al meu “llibre de lector”) i que m’han anat conformant com sóc.
Com a persona feliç i educadora només tinc un desig expansiu de fer possible aquest contagi lector a totes les persones, especialment els infants, nens i nenes, adolescents i joves amb les qui estic en contacte.
Bon Sant Jordi a totes i tots!
I visca els meus primers 50 anys lectors!

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »