Amics, coneguts i saludats lectors del meu Blog

A inicis d’aquest curs vaig fer un canvi en el meu Blog, que com ja heu vist no acaba de funcionar del tot bé. Ara a finals d’octubre faré una aturada per motius tècnics , que espero que no durarà gaires dies, amb la finalitat de tenir un blog més fàcil, àgil  i més personal.

Alhora penso que m’anirà bé per fer quinze dies de silenci, ara que tot sembla tant remogut, tibant, incert al meu voltant, com a ciutadana, com a educadora…

Unes paraules per deixar-vos reflexionant…que a mi m’han remogut profundament. Les vaig sentir a Zigmunt Bauman en la seva darrera imatge a la pel·lícula “In the same boat”:

Actualment la pregunta sobre les condicions de millora de la humanitat no ha de ser “COM”, sino “QUI”

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies