divendres, 21 d’abril de 2017

Celebrant els meus 50 anys de lectora!
Calculo que a sis anys ja sabia llegir.
Als set, després de fer la primera comunió, vaig canviar d'escola.
A l'escola Pere Vergés de la Conreria (any 1968) cada dia, cada dia fèiem biblioteca: és a dir: llegíem!!!
Recordo la fal.lera per llegir: amagar el llibre sota la taula a hora de classe per seguir la lectura, amagar-me fora de l'aula o als jardins de l'escola per no deixar de llegir, intentar repetir del càrrec de bibliotecària tantes vegades com era possible per estar a la biblioteca (preciosa) que teníem a l'escola. Fins a arribar a estar castigada per "massa llegir"!
Aquest any doncs, es pot dir que fa 50 anys que sóc lectora.
Una lectora feliç.
Una persona feliç gràcies a ser lectora.
Molt feliç
Aquest article és el meu homenatge/ agraïment als meus pares i la meva escola per haver-me inoculat aquest virus vital!!

I un agraïment als llibres, col·leccions, autors que em van abduir al món dels llibres:
La família Hollister, Babar l'elefant, Los 5, l'enciclopèdia Salvat "El mundo de los niños", Jim Botton y Lucas el maquinista, el Capitan Nemo, Mowgli...
Michael Ende, Enid Blyton, Julio Verne, José Luis Martín Vigil, Zane Grey, Pearl S. Buck, Neruda, ...
I tants i tants altres (que durant anys vaig anotar al meu "llibre de lector") i que m'han anat conformant com sóc.
Com a persona feliç i educadora només tinc un desig expansiu de fer possible aquest contagi lector a totes les persones, especialment els infants, nens i nenes, adolescents i joves amb les qui estic en contacte.
Bon Sant Jordi a totes i tots!
I visca els meus primers 50 anys lectors!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada