dissabte, 9 de juliol de 2016

CONSTRUCTORS DE CONFIANÇA, L'EDUCACIÓ US NECESSITA!!!


La relació famílies/ escola és una relació tan delicada, i de la qual cal tenir tanta cura, que no la podem deixar a mercè de la improvisació o a l’embat dels tòpics socials que només fan que es deteriori i s’espatlli fins a punts patològics.

Fruit de la reflexió sobre la meva experiència, de la possibilitat d'escriure per pensar i gràcies a un grapat de bones persones he pogut escriure i publicar FAMÍLIES I MESTRES, ENTENDRE'NS PER EDUCAR.

Aquest llibre és una proclama en favor de la confiança entre docents i famílies com a mitjà per construir un futur millor. Està escrit des del punt de vista d’un jo col·lectiu que s’identifica amb nosaltres, els qui eduquem.

Vol ser una eina de reflexió per trencar alguns tòpics i, alhora, un «manual d’entrenament» que indiqui bones praxis per incorporar al repertori de relacions entre pares i docents. 


L’objectiu és presentar la confiança com el paradigma de les relacions família-escola i pares-docents. A través de les seves pàgines descriurem «components» de la confiança, que es poden «entrenar» separadament, i alguns de la desconfiança, que cal tenir identificats per eliminar-los.

El trobareu a les llibreries a partir del 29 d'agost.  

En voleu fer una tastet? Cliqueu aquí

El dissabte 3 de setembre en farem la primera presentació.  Vindreu?
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada