dimecres, 15 de juny de 2016

Pares compromesos i mares desacomplexades?

L'ofici d'educar (Elisabet Pedrosa)


Em va agradar molt compartir conversa amb l'Elisabet Pedrosa, una dona a qui admiro molt  (veieu aquí  i aquí i aquí ) en el seu programa "l'Ofici d'Educar"


Va ser una conversa fluida i molt sincera amb la Mònica Nadal i en Miquel Àngel Alabart sobre el tema Pares compromesos i mares desacomplexades? 


Entre tots varem construir una conversa agradable amb algunes idees molt potents (modèstia a part) que no es varen cenyir del tot al guió preparat.Clicant sobre la imatge podeu escoltar el programa de Catalunya Radio Diu la mestra Anna Ramis"Els pares i mares d'avui en dia fan moltes coses pels seus fills, massa coses! Alguns arriben a la hiperpaternitat: anul·lar-se a sí mateixos i anul·lar els fills per fer-los viure una vida ficcionada, sense entrebancs ni decepcions". 
Sobre els nous pares i mares, en parlarem amb Mònica Nadal, sociòloga i directora de Recerca de la Fundació Jaume Bofill; amb Miquel Àngel Alabart, mestre psicopedagog, director de la revista "Viure en família" i co-autor de "Educació emocional i família, el viatge comença a casa"; i amb la pedagoga Anna Ramis (www.annaramis.cat) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada