dijous, 31 de desembre de 2015

El temps i les festes


Els dies festius de Nadal són esperats per tothom però temuts, discutits, sabotejats... també per molts. Són dies de festa, de descans, d’oci (no de negoci) però com que el sector comercial els ha colonitzat, i emocionalment tenen un cert poder d’estabilitzador... alguns les arriben a témer!


Un dels textos d’un del llibres antics de la Bíblia, que s’ha popularitzat molt, és aquell que diu que hi ha un temps per a cada cosa: un temps per estimar, per enyorar, per celebrar i per entristir-nos... A mi m’agrada particularment la versió que en Rafel Simó va escriure i en Poire Vallvé va musicar en la Cantata “La ciutat i la Lluna”, en la cançó que justament es titula “Un temps per cada cosa
Un temps per compartir,
Una hora de sumar,
de rebre i de donar...
un cop de .

El fi d’any és una bona ocasió per repassar feina feta, i que tradicionalment s’associa més a llençar somnis al vent i impulsar nous bons propòsits.

Jo vull aprofitar aquest post de Nadal – Cap d’any per valorar l’any 2015 com l’any en què un somni en el qual he participat s’ha fet realitat i del que estic (estem!) molt contenta... És més, em fa molt feliç: Les 12 famílies que ja viuen a les Llars del Seminari de Lleida! Ha estat i és un espai i un temps de compartir, de sumar, de donar i de rebre! I ara ho comparteixo amb tots vosaltres: Hi ha 12 famílies que estan vivint serenament, refent-se, reforçant-se a tots nivells, en uns pisos dignes, nous, i preciosos! Amb un estil nou de compartir alguns espais i serveis...


Això no arregla el món, ja ho sé! Però no us podeu imaginar quanta satisfacció em fa sentir i quanta alegria!

Apa, un bon any 2016 per a tothom! Amb temps de tot (que n’hi haurà) i amb la serenitat i saviesa suficients per a poder-nos donar i rebre en tot allò que fem... per ser feliços, per enyorar, per somiar, per treballar... i en tot, servir i estimar!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada