dissabte, 3 de gener de 2015

Feliç 2015 !Avui passejant pel bosc de La La Guàrdia Pilosa he trobat un missatge... l'he contemplat i m'hi he assegut a prop per meditar... 
Anava jo pensant en el que roman i el que canvia en les persones i en el camí vers el silenci i el d'apropament als altres, ...mentre caminava...
I quan m'he assegut no he pensat res, res Només he sentit el sol a la cara i m'he sentit respirar en un espai sense vent i en pau
Quan me n'he tornat cap a casa, el senyal havia desaparegut...el sol que feia possible el joc precís d'ombres ja no estava en la mateixa posició : tot canvia, jo estava de camí de tornada... A casa, en Quico havia preparat el dinar... i tanmateix el dia seguia essent magnífic i el bosc fred tot i el sol!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada