dilluns, 19 de maig de 2014

Mirades favorables i optimistes a la família i a les AMPAsVa ser una magnífica oportunitat d’escoltar i compartir amb una dona que ha treballat i treballa molt i molt bé per fomentar la parentalitat positiva. En destaco un frase:
“Les bones avaluacions són aquelles que serveixen per fer  una bona intervenció.
Per tenir la llista dels horrors del que passa en una família, no cal!”

Aquest proper dissabte 24 de maig hi haurà el 1er Fòrum de Famílies i Educació a Catalunya, la síntesi del treball que el projecte “Famílies amb Veu” ha dut a terme durant els dos darrers anys.
La jornada promet ser una mostra de com algunes AMPAs fan molt bona feina per l’educació. Una mirada favorable, sumativa de molts pare i mares que fan de l’escola de llurs fills un lloc de col·laboració ciutadana i per tant, d’educació en valors.  Allà es presentarà el Llibre Blanc de la Participació de les Famílies a l’Escola on es posarà de manifest el compromís de les famílies amb l’educació.


A l’escola, a les famílies, a les AMPAs ens calen tant una avaluació per posar-nos de mans a la feina com una mirada favorable i optimista, constructiva i esperançada... perquè ens dediquem a EDUCAR!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada